HETI MENÜ

Kedd
06.10.
Leves Hideg eperkrémleves, pirított mandulával (L)
Előétel Sonkakrémes tökmagos pirítós, marinált mézes répa (G, L, T)
Főétel 1 Szalámival, füstölt sajttal töltött sertésszelet, kakukkfüves burgonya (G, L, T)
Főétel 2 Vajhal, vaníliás zellerpüré, grillezett batáta (L)
Desszert Túrópite, áfonyavelő (G, L, T)
Szerda
06.11.
Leves Hideg eperkrémleves, pirított mandulával (L)
Előétel Burgonyalángos, fokhagymás tejföl, sajt (G, L, T)
Főétel 1 Bolognai raguval töltött sajtos cukkini, kevert saláta, pesztó (L)
Főétel 2 Pad Thai csirkével (G, L)
Desszert Túrópite, áfonyavelő (G, L, T)
Csütörtök
06.12.
Leves Hideg eperkrémleves, pirított mandulával (L)
Előétel Gombás arancini, kéksajtos mártogatós (G, L, T)
Főétel 1 Crispy csirkemell, szalmaburgonya, lime-os aioli (G, T)
Főétel 2 Ráksaláta vinaigrette-tel
Desszert Túrópite, áfonyavelő (G, L, T)
Péntek
06.13.
Leves Hideg eperkrémleves, pirított mandulával (L)
Előétel Gombafejek kapros túróval (L)
Főétel 1 Zöldpesztós penne, parmezán, koktélparadicsom (G, L)
Főétel 2 Csirkemell parmezánnal, burgonyasaláta (G, L, T)
Desszert Túrópite, áfonyavelő (G, L, T)

Az ár 2 fogás esetén 2890 Ft, míg 3 fogás választása esetén 3190 FtA 10% szervizdíj a gondos kiszolgálás és a zavartalan élmény biztosítását szolgálja.

G – Glutént tartalmazó gabonafélék
T – Tojás és a belőle készült termékek
L – Laktóz és a belőle készült termékek